LoVe

LoVe

Sunday, October 24, 2010

Johor-Day 4

DAY 4
mmg best law dpt pegi ke tempat2 menarik mcm nie!!
fuyyooo~


pokoknya, mmg besh & sgt enjoy!!

hari2 laen di Johor bese2 je..aku berjaya menambah berat badan dgn mknan Johor yg best2 2..tambah2 pulak day 5 & day 6 mmg pg Tesco je kejenye..day 7 mmg patot blek Shah Alam bcoz esoknya first paper final exam aku..hehe^^

semoga berjumpa lg di Johor!!
(n_n)

Friday, October 22, 2010

Johor-Day 2

DAY 2
hari kedua di Johor diserikan lg dgn kawan2 baru..Ain Nadia & adik lelaki kecilnye..pd hari itu, kami membuang masa di Tesco utk membeli ape2 aje yang kami suke~

pd sebelah ptgnya pula, setelah perut kekenyangan..kami menonton cite 'Mantra' yg konon2 sgt dashyat tuh~ bkn maen lg aku mengambil port depan tv..siap landing bersama bantal lg..pd mulanya mmg aku yg tgk TV..tp last2 TV yg tgk aku~ cite da smpai separuh, aku da siap kroh3~

di sebelah mlmnya pula, kami ke rumah Pak Andak (sekali lg..dan berkali2...)
disuruh mkn, kami mkn.. =)
selepas itu, ramai pulak sedara2 yg dr Muar ni dtg..maka, tugas aku ialah merembat budak2 kecik yg ade..hihihi~
comel kan??

dan aku dgn muka xtaw malu membuli budak2 besar supaya bergamba dgn aku..(konon2 nak jd femes la time tuh..)
kami bergamba sesakan yg bole^^
penat2..

balik tu, b4 tdow sempat lg tgk cite 'Zoo'..wah!! aku gelak tak abes2..besh la woii!! (lg best pd Lagenda Budak Setan tu..)

Thursday, October 21, 2010

Johor Darul Takzim

tajuk : bercuti di Johor
tarikh : 21/10/10 hingga 27/10/10
agenda: mengisi study week sebaik2nya~ hehe =P

DAY 1
bertolak ke Johor pd pkol 9 lbh bersama clasmet, Iffah Lailla..menaiki bas Kwok Ping..(kaler ijau striking gler) dr stesen bas sec17..aku sgt teruja krn Johor adalah negeri idaman kalbu..plg mengejutkan, aku bwu taw Iffah ade kembar, Iffah Liyana..sob3~tp yg plg menakjubkan sekali ialah bas seolah2 kosong dgn hanya 3 org penumpang..Dashyat!! aku tertidow sepanjang perjalanan..sedar2 da ada dlm area johor..singgah di hentian Yok Peng yg merupakan tempat persinggahan wajib kata Iffah..kami smpai kira2 waktu Zohor..Mak & adik Iffah yg jemput..terus ke rumah Pak Andak (pakcik Iffah yg nak pegi haji)
kami mkn dgn sopan~ huhu..kenyang je..balik umah le~ hehe^^

sebelum mentari melabuhkan tirai, aku & Iffah sekeluarga ke rumah Pak Andak lg sekali krn ade majlis..majlis dilangsungkan di surau berdekatan..selesai saje solat Maghrib, bacaan Yaasin dimulakan & diakhiri dgn solat Isyak..& spt biasa, part plg best bg aku..menjamu selera!! kami mkn dlm talam..kenyang x? kenyang..(tp nasi dlm talam kami xcukup..hehe)seselai je, maka sesi berbual mesra dlm kalangan org dewasa dilangsungkan di rumah Pak Andak..kami kanak2 riang sabar menunggu utk pulang berehat (walhal masing2 da bwat muka mengantok)

akhirnya, kami balik la agak2 da nak lewat mlm..hari tersebut diakhiri dgn menonton cite yg konon2 best 'Lagenda Budak Setan'.. Best ke?? rase nak memaki hamun je pas tgk..cite ntah pape x masuk akal..da la slow plak 2..aku mane layan cte2 feeling tangkap leleh camtu..haiyo..
sekian utk hari pertama^^

Wednesday, October 20, 2010

♥ 20/10/2010 ♥

ahah!! nice date..
dan aku telah menghabiskan masa di Jusco Bukit Raja pd mlm ini..
bersama sape??

jeng3..
phewiit!! Fazrin~
mamat nie lg..well, BFF feveret..saje ja ajak yen temankan~
membe2 laen balek kg la..study week nie..(study la sgt..)


kami tgk wyg pd mlm ini!!
JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK 2..
besh abes la!!
cte ni toksah ckp la..mmg aku gelak je dr awal smpai akhir..
mana taknya, lawak tak abes2!!
hahahahahahahahaha~

p/s: bila hati sudah terpikat, taik kucing pon rasa coklat..haha!!

Saturday, October 16, 2010

♥ TesT SuDaH TaMaT

mood : fuh..leganya..
lokasi : di segenap lubuk hati & perasaan..

agenda : enjoy sekejap b4 final exam..

yeah!! itu yg kita cari~
baru je tamat test yg terakhir utk sem nie..
C++ programming!!

b4 test td..aku duk ngadap buku nie la..
yg aku pinjam kat library>>PTAR4..
last2 aku da naek alergik, aku biar je..malas nak layan lg..haha~
tp mggu ni mmg celaka gler ah..
mana taknya..planning kat kalendar aku mggu ni penuh dgn dakwat2 hijau (menandakan ade test & kuiz..) bkn lg dakwat hitam cam bese..
start drpd...

monday -------> kuiz MAT 423
tuesday ------->test MAT 423
wednesday--->test ACC 106
thursday------>kuiz MAT 421, kuiz CSC 415, test MAT 421
friday-----------> test HBU 111
saturday------> test CSC 415

itulah dia kelebihan student2 yg amek BSc Mathematics nie..
sekali free, mmg freedom!!
bila da start test & kuiz, mmg papadom!!
kepala aku ni mcm nak jahanam mggu nie..
law sehari x ngadap buku mmg tak complete hidup ini..
cewah^^


well..agenda seterusnya??
enjoy kat JB nt bersama buku2 ACC 106 & CSC 415 yea..
sekian..tata!!
(n_n)

Friday, October 15, 2010

Sunday, October 10, 2010

~ LewaT SeMesTa ~

Satu kata bertulis cinta..
Telah merasuki ku..
Tak berwujud tak tersentuh
hanya ku rasa
..

Dan jika wujudnya menjelma..
Pada sebentuk hati..
Bukankah itu amanah dari Yang Kuasa...

Menjaganya.. menjaganya..

Wahai insan yang di sana..
Mungkin saja ini kau dengar..
Melewati semesta ini..
Aku sampaikan..

Begitu ingin berbagi batin..
Mendengarkan hasrat di jiwa..
Oh Tuhan pertemukan aku..
Sebelum hatinya beku...

u're already broke again my broken heart..
thanx u so much....
unhappy!! upset!! dissapointed!!
3 in 1~
=(

~ akad nikah 10/10/10 ~

tajuk: akad nikah sepupu kawan aku
lokasi: Pandan Indah, KL
agenda: makan-makan^^

selesai saja akad nikah di masjid Pandan Indah, aku berjaya bergambar dgn pengantin perempuan..huhu~

ni dulang hantaran yg plg cute bg aku..decorationnya sgt menarik..digubah sendiri oleh familinya..

kami agak penat..tp sgt enjoy..aku suka bermasyarakat mcm nie..huhu~

phewiitt!! cantik tuh..
huhu^^
semoga hubungan kalian akan berkekalan hingga selama-lamanya..

p/s: aku pon nak kawen gak la mcm nie..
oh umi!! kawenkanlah angah!! hehe (n_n)

Saturday, October 9, 2010

saya suka arnab^^

enjoy time tanpa dirancang..
sebenarnya, nak pg baiki lappy..tp laen jadinya..
dlm bilik sendiri..
Plaza Alam Sentral Shah Alam..
da nak balik da..tp nampak sumthing!!

Pesta Bunga..so sweet lah!!
terlajak perahu bole diundur..terlajak kaki..alahai, masuk jela^^


arnab2 ni pon..so sweet jgk lah!!
makin lama..makin jauh kami terlajak-lajak~
baru taw yg mende2 ni sume wujudnya kat area nie..


tgk nie..perahu kami suda tdk terlajak lagik!! siap parking lg~
(n_n)