LoVe

LoVe

Thursday, February 27, 2014

Wednesday, February 26, 2014

Perak: Tanjung Malim & Cendol Pulut Behrang

Assalamualaikum.

Here we go.

This is my outfit for today.

Tudung RM5, baju RM 3 (jualan amal), Seluar palazo RM15 dan sarung kaki.
Cheap sale everywhere.


Mong Diey Ra.

Cikgu Nadia & Cikgu Najwa.
Cikgu Najwa ada bg tips kalau nak beli kereta. tambah2 lg dgn orang cina. kalau dia tanaya nak free gift ape, korg mintah je smart tag, touch & go, cover seat, bla bla bla. mmg dorang akan bagi. Tak percaya? Try lah.





KTM Kepong Sentral.


Nadia sengal.


Nadira super duper sengal.


Jangan lupa solat ya kalau nak berjalan jauh tu.


muka berminyak masak yang telah memerangkap banyak habuk dan asap-asap. Tudung pun senget. Eh biar la, ni mmg style aku. Ada aku kisah~ lololololol~

The haunted train.
Scary awwww!


ok, ni yang paling famous amous kat UPSI dan Behrang.
Cendol Pulut Behrang yg mmg sedap kuasa 44.




  Dira yang memang suka bermuka-muka bila bergambar. Haktuih~


Mee bandung super lazat sedap sengoti tobak sedak.


My brother yg da ada kereta sendiri yg menuntut di UPSI, Syafiq Iqhwan.




Well, tema hari ni warna warni kehidupan katanya.












Pengakhiran yg dashyat sbb sesat sampai ke Klang. Bas last da berlalu dlm 5-10 minit. Mahu pulang ke Meru, Meru medai~

Sekian.
Wassalam.
(n_n)

Air Selangor Kena Catu









Brave Nadira the Jari Warrior


Assalamualaikum.

Be brave.
This is your life.

Just be brave to take the risk for your own sake.
Remember the poem



Well.
The different between ordinary & extraordinary is just the little EXTRA.

Eventhough we have the same destination.
But, our journey & our road is not going exactly the same.


What makes u so different?
Being photogenic is too mainstream, then i choose to be silly.


I choose to be myself.


Plez do not copy my style.
Eh?



Credit this comic from blogger Fahri

For more comics: Follow us on instagram.
#derakkokse #komikhukalorh

Sekian.
Wassalam.

sincrely,
#jariwarrior
(n_n) .

kenali hati anda

 Assalamualaikum.

Jom kita kenali hati berulam jantung kita ini.




(n_n)

source: Facebook Motivasi Pagi 2012

Monday, February 24, 2014

Makan tak ingat dunia

Assalamualaikum.

Lokasi Seksyen 7, Shah Alam.




Bintang Sidewalk Cafe

Assalamualaikum.

Dira makan2 lagi.
Lokasi kat Bintang Sidewalk Cafe, Seksyen 7, Shah Alam.









(n_n)

Tokyo Shatsu


Assalamualaikum.

Dira just loooooove my new t-shirt.


(n_n)

Wednesday, February 19, 2014

Secret Recipe + Setia City Mall

Assalamualaikum.

Here we go, jenjalan makan2.
Hari ni Dira gedik nak pakai selendang bagai~ puih!



Secret Recipe Menu. Nyum2.


A cup of cuppucino with love.

Hot chocolate. So sweet!


Japanese Soba. Yummeh!

Pasar Malam Seksyen 7 ada air nanas sedap!

Setia City Mall.
Makcik ni orang Shah Alam jgk. saje borak2 sbb dia duk sebelah aku mase tu. Dia datang jenjalan dgn anak2 dia. Datang tengok wayang. Anak dia ada yg tgh tunggu result SPM. Anak dia takut2 nak apply UiTM. alorh, adik ni. UiTM la best sbb yuran murah compare dgn IPTA & IPTS yg lain. Lagipun banayak pilihan. Akak Dira mmg rekomenkan adik aplly UiTM je taw.


Meet Artis.
Well. 
pelakon hoore hoore tu.
Kalau korang kenal la kan, Farah Nazirah.


kembali ke alam realiti bersama kucing2 aku.
Maikel Ballak & Myroseleft Klose.


Sekian.
Wassalam.
(n_n)