LoVe

LoVe

Sunday, July 28, 2013

Samurai Beef Burger


Assalamualaikum.

Asal ada benda baru yg iklan kat TV je mesti excited nak cuba, kan2? Apatah lagi makanan.
Hari tu si dia ada belanja Dira mkn burger kat McD ni, si dia try Samurai Beef Burger.
Sedap sgt burger baru McD ni!!
Dira plak Spicy Chicken McDeluxe. Memang spicy sgt wuuu~ 

So, kali ni kami overnight kat McD kerana ada tugasan yg perlu disiapkn.
Gara-gara nak key in aktiviti dalam buku KI (Kemahiran Insaniah) ni. Pernah key in sekali je dulu time sem3.  Luckily masa nak key in kali ni dia buka utk semua sem, so tak perlu nak sedih2 lagi law dulu malas dgt nak key in kan. ^^



Kali ini, both of us mmg pilih Samurai Beef Burger.
Sedap2!! Tak puas makan!!


Masa nak order tu, nampak pulak Samurai Chicken Burger. Waahh!
Mungkin sbb Samurai Beef Burger ni dapat sambutan hangat, maka McD telah mengeluarkan Samurai Chicken Burger plak. 

Da siap sume keje kena wat, dia ajak bersahur kat hakim pulak. Katanya Dira perlu try makan nasi hakim kuah banjir tu.
Ok, Dira try. Sedap jgk tp masa tu da kenyang. Makan pn slow2.
Mana taknya pukul 1 td baru je makan McD, pukul 4 di suruhnya makan nasi lagi. T___T


Sekian.
Wassalam.
(n_n)

4 comments:

Ahmad Irhaf said...

sedapnya beef burger..saya nak makan ngn awak lg <3

aLeXa iXora said...

sedap kan..sy pun nak try makan yg chicken plak..
nampak best je tgk iklan kat TV tu..huhu

Ahmad Irhaf said...

aah kat iklan tu terliur je sy tgok..nak juga..chicken beef burger stu!

aLeXa iXora said...

ok, set!
nt kte trys samurai chiken burger plak.. :)