LoVe

LoVe

Tuesday, July 23, 2013

Berbuka @ Dataran Merdeka


Assalamualaikum.

Oh yeah! Hari ni kami shopping sakan kat Masjid India. Beli persiapan utk raya ni. ^^

Sepetang duk pusing Masjid India tu, mmg penat bkn kepalang.
Bagi menjimatkan masa, kami beli juadah berbuka kat area situ-situ jugak.
1st time jumpa peniaga bazar yg jual pulut durian. Mmg excited nak rasa, terus beli la.

Pukul 7 da masih berada kat situ lg, so kami amek tempat yg plg dekat utk berbuka.
Dataran Merdeka. 5 minit je dr Masjid India tu.






Alhamdulillah, memang kenyang makan itu ini.
Tapi yg paling Dira suka tauhu bakar.
Sedap sgt sampaikan lepas berbuka tu pg balik kat Masjid India tu jenguk-jenguk law abang yg jual tauhu bakar tu ada lg.
Memang terus beli lg 2 set tauhu bakar, nyum2~

Sekian.
Wassalam.
(n_n)

4 comments:

Ahmad Irhaf said...

banyak jasa sy aritu.huhu...lau saya xgi balik ,xpat makan tauhu bakar lg..

aLeXa iXora said...

aah, terima kasih bawak sy shopping2.. :)

Ahmad Irhaf said...

dapat beli baju sedondon kan2..nti upload pic baju syg..:)

aLeXa iXora said...

wah, tu yg best tu..
raya tahun ni sedondon la kte nt..huhu :)