LoVe

LoVe

Saturday, July 27, 2013

Berbuka @ Dataran Shah Alam


Assalamualaikum.

Petang ni kami shopping2 sket kat area Seksyen 18. Mydin, ole-ole, Pusat Pakaian hari-hari.
Habis semua kami redah.
Saja nak habiskan masa bersama, lagipun Dira ada 2 hari je lagi kat Shah Alam ni.
Lepas ni da nak naik bas balik kampung da. 



Lepas da puas shopping, kami membeli juadah berbuka kat bazar Seksyen 13 kat area stadium tu.
Besar giler bazar kat sini wa cakap lu~ Ada la sebesar pasar tani setiap hari ahad tu.
Tapi makanan sama je yg dijual. Anda boleh jumpa gerai makanan yg sama, brand yg sama banyak kali. 
Cuma peniaga je lain2. Pelik juga sistem bazar kat sini. Mungkin utk memudahkan pembeli.
No wonder la bazar kat sini besar kan.



Bila tiba waktu utk berbuka, ramai jugak yg memenuhi dataran air pancut kat tepi Plaza Alam Sentral ni.
Kami tidak berkecuali.



Inilah juadah kami hari ni yg serba simple tapi bila makan kenyang perut jugak.

Sekian.
Wassalam.
(n_n)

4 comments:

Ahmad Irhaf said...

sedapnya makanan syg...eh comel lah awk dlm pic ni..huhu

aLeXa iXora said...

makanan mmg sedap2 je nampak, lagi2 bulan puasa ni..hehe

Ahmad Irhaf said...

time dah kenyang nti,masing2 x lalu dah makan..thanks sayang..teman berbuka :)

aLeXa iXora said...

tapi kan nasi tomato ayam percik tu memang sedap sgt..masuk mulut je, terus laju makan..huhu :)