LoVe

LoVe

Friday, February 15, 2013

moga dapat dikekalkan

Assalamualaikum.

Alhamdulillah and praise to Allah for this beautiful day. ^_^

Sejak balik bercuti hari tu, tak bawak balik baju & tudung lansung. So, terpaksa la bedal baju kurung & tudung umi semua. Tudung labuh disarungkan ke kepala. Comel. MashaAllah, begini rupanya muslimah sejati yg sejuk mata memandang. Melabuhkan tudung sehingga ke paras dada. Rasa selamat & dilindungi.

Okay, time ni mmg masih sengal-sengal lg prangai sy.

Masa tgh packing barang utk bertolak ke Shah Alam balik, Dira mintak sehelai dua tudung labuh ni dari umi. Ingin mulakan kehidupan baru di Shah Alam nt. ^_^

Dira join program MATEMADESA OUTREACH: MATH IS FUN dgn wakil2 fakulti yg lain bersama dgn 6 buah sekolah menengah yg terpilih.
(n_n)


So, adik-adik sekalian. Sy fasilitator anda. Anda boleh panggil sy kak fasi or kak Dira je. hihi~





So, bila da pakai macam ni xleh la nk ganas-ganas melompat ke sana ke mari lg. huhu. Kena la cover2 sket.
InshaAllah, Dira da buat planning utk habis degree nt. Kalau diizinkan Dira akan amek kursus j-QAF, dan akan sambung jg cikgu j-QAF. Seperti cadangan MFA, dia lebih suka Dira jd ustazah. huhu~ Tak salah kalau amik degree matematik tp jd ustazah kan? Dira mmg nak jd cikgu pun, law x dapat cikgu j-QAF, cikgu tadika pun jadilah. hehe~

Sekian.
Wassalam.
(n_n)


2 comments:

Ahmad Irhaf said...

insyaAllah..usaha yang sedkit ttp berterusan lagi baik..istiqamah ye ^^

aLeXa iXora said...

inshaAllah.. ^^