LoVe

LoVe

Monday, August 6, 2012

berbuka tepi bazaar??

Assalamualaikum..

Apekejadahnya la Dira buat sampai berbuka kat tepi bazaar kan? Tak sempat balik umah ke? Padahal jarak umah ke bazar tu law jalan kaki tak sampai 10 minit..


Takde, Dira saje je nak skodeng abang2 ensem yg jual kat bazaar ni. (nampak sgt tipu)
Mana la tahu law nak dekat berbuka lg dowg nak bg mkanan free ke law buat muka bajet cute kan. (haa, tipu lg)
kui3~

Yg sebenarnya Dira menemani teman Dira yg sorg tuh berbuka kat sini, sian dia baru 1st time pg bazaar. Nasib baik jugaklah dia tak sesat kan. =P

Menu yg sgt mengenyangkan, nasi kerabu dan air laici berry. Yela, semalam awk belanja sy kan, so hari ni sy belanja awk pulak. ^_^
Alhamdulillah.

1st time dia makan sata. (bkn satay ye)
cedap tak awk? 

p/s: lenkali berbuka same lg awak ye..best jgk cari pasal dgn awk ni.. ^_^


2 comments:

Ahmad Irhaf said...

Mekaseh teman sy berbuka n beli barang ye..^^

aLeXa iXora said...

same2 awk.. ^_^