LoVe

LoVe

Friday, September 30, 2011

Intelectual Discourse

Assalamualaikum.

HPD117!! Subjek koko Dira. Kemain buat hari Khamis kul 8-10 eh. Bila pg je tetiba dpt taw yg class kul 6 ptg td lg sudah dilangsungkan. T___T

Relax ar. Dah mmg Dira wat relax je pon pg class tuh. Siap bawak bekal sebungkus kerepek+sebotol air=ubat hilangkan bosan lam class lg. Jalan melenggang2. Malas nak naik bas. Pg dgn Lia tapi Lia bkn main nervous sbb takut terlambat. Spt biasa Dira akan terbalik pd org lain. Org nervous, Dira bole buat muka selamba cicak dgn merelax2kan Diri.

So, paham2 la bila kita mengejar or mengharap pd sesuatu yg tak pasti. Then, tiba2 sesuatu itu mmg tidak ada or tak dapat. So, mmg hancur berkecai lah perasaan itu bagaikan dihempap oleh kayu balak. Tapi tu sume Lia yg rasa bukan Dira sbb Dira tak suka mengharap2 ni. So, Dira relax jgk la! ^^


See, how relax i am!
(n_n)



Jalan2 munuju kebahagiaan. Duk tunggu bas kat mawar ni hah. Sempat no~

Sekian.
Wassalam.
(n_n)

2 comments:

Anonymous said...

Nk tnya subject HPD 117 ne ok ke x..sy nk tnya ape sje yg d ajr time class tue?

aLeXa iXora said...

subjek ni ok je. senang nak skor A. dia lebih kpd isu-isu semasa yg intelektual sket. kelas dlm english. utk test nt, ad presentation dlm english.