LoVe

LoVe

Monday, January 10, 2011

Dentist

Assalamualaikum..

Hari yg tepat utk pg jumpa dentist.. Clas Bahasa Jepun habis tepat pd masanya (10.30 am). So, Dira berjanji dgn clasmet utk pg ke Pusat Kesihatan hari ni. My teeth have to be repair la. Dira nak buat penyucian gigi tp Doc tu ckp gigi awk elok je. Cuma yg gigi depan ni je kene tampal sket. Yela, gigi depan Dira mmg sng nak injured sbb suka dira suka mengigit..
=P

Asal doc zzzzz je, rase sengal..haiya~ ngilu, pilu sepilu-pilunya... sabar2..

Settle je kat sane Dira terus balik umah. Singgah beli makanan jap utk Lunch. Next clas pkol 5 tp di cancelkan..sedey, sob3~ (yeay3.. =P )

Masa pjg lg tuh. Nak watpe? Jom g lepak PTAR!! huhu..Dira berjalan kaki je dari pusat komersial ke PTAR 4..mak aii, tetibe je ujan!! baru je smpai KFC time tuh..fuuhh!! Naseb baek ada purple umbrella yg cute lam beg Dira ni. Jalan jela..

Sampai je kat bas stop mawar, Dira nak melintas jalan utk sampai ke FKA. Tp naseb sgt baek, ada kete 2 pandu laju gila. Walhal da nmpak da pejalan2 kaki kat tepi tuh. Siap bg air lopak free lg!! Beg sandang putihku mandi tanpa keizinanku. T___T
Baju yg basah ni xpulak diendah, tp beg jugak yg di caring lebey2..adoii~ u know what? In This white bag ada my white lappy!! If my lappy rosak tetiba mmg nak kene hentam la makhluk 2 td..


Yes, lupakan kisah air free itu td. After dat i get my library & juz sit down there doing my blog.. =)















* model library masa kini..(yg suka menayang gigi rabbitnya..) =P *

4 comments:

Johari Hamzah said...

huhu.. tmpl gigi arnab ek?? :)

aLeXa iXora said...

hohoho..

dansa said...

how come do i missed reading your blog? aiseh..hihi

aLeXa iXora said...

u missed reading my blog or u miss me? muahahaha =P