LoVe

LoVe

Thursday, May 10, 2012

saya berjubah

Assalamualaikum.

Hari Khamis tiba jua. Dira berjubah hari ni. huhu~


 Nak taw, jubah ni harganya RM30 sahaja. Dira beli masa ada gerai jualan kat DC minggu lepas.


comel kan? ^^

Untuk lunch tengahari ni, Dira dpt makan lauk kegemaran Dira iaitu ikan keli msak cili. Sedap taw. ^^

 So, sebelum kelas BEL 442 bermula (Reading and Research) bemula kami sempat berposing segala bagai. ^^
 Inilah Azidah dan Azizah. Bukan kembar mahupun adik beradik ye. ^^


Pada malam ni, Dira dpt dinner di KFC. yeah~

 Bersama Lia spt biasa. ^^

 Memilih snack plate, nampak tak ayam dua ketul tu besar sgt. Smpai terpaksa tapau bawak balik mkn kat umah sbb xdpt nk habiskan semuanya. ^^

So, malam ni Dira balik dgn suka hati. Sambil2 melipat pakaian, Dira menonton rancangan2 menarik kat TV tu. hehe~

Sekian.
Wassalam.
(n_n)

4 comments:

Ahmad Irhaf said...

ayu bila sayang berjubah..^^ chantek2:)

aLeXa iXora said...

ayu ae? mekasih..
law camtu pasni leh la awk belikan sy jubah ye.. ^^

Ahmad Irhaf said...

insyaAllah..sy pon mmg plan nk belikan bju raya utk awk..:)

aLeXa iXora said...

hehehe..tenkiu.. ^^